توضیحات
مواد لازم:
-
تخم مرغ = ۳ عدد
-
روغن مایع = ۱۰۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
-
شير يا آب = ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)
-
روش تهیه:
- – فر گازی را روشن نمایید و در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید.
- – تخم مرغ ها را در ظرفی مناسب بشکنید. 2 تا 3 دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.
- – شیر یا آب و روغن را به تخم مرغ ها بیافزایید و 1 دقیقه با دور متوسط همزن، مخلوط نمایید.
- – پودر کیک توت فرنگی رشد را کم کم به مخلوط اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت 1 تا 1.5 دقیقه مخلوط نمایید تا یکنواخت شود.
- – سطح داخلی قالب را با مقدار کمی روغن چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید. می توانید به جای این کار، کف قالب، کاغذ روغنی قرار دهید.
- – خمیر را در قالب بریزید.
- – قالب را حدود 35 تا 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا زمانی که رنگ آن تقریبا طلایی شود.
- نکات عملی:
- – از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن، بیشتر از 5 سانتی متر نشود.
- – پس از قرار دادن کیک درون فر، درب فر را تا 15 دقیقه باز نکنید.
- – برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. در صورتی که خمیر به آن نچسبد، کیک پخته است.
- – پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15 دقیقه در قالب خنک شود. سپس آن را از قالب خارج نمایید.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.