پودركيك ردولولت

توضیحات

**پودر کیک ردولوت**

**مواد لازم:**

*برای تهیه کیک:*
– تخم‌مرغ متوسط: ۳ عدد
– روغن مایع: ۱۰۰ گرم (نصف پیمانه)
– آب: ۱۵۰ گرم (سه‌چهارم پیمانه)

*برای تهیه کرم:*
– کره: ۱۰۰ گرم
– پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
– شیر سرد: ۵ قاشق غذاخوری

**روش تهیه:**

*آماده‌سازی کیک ردولوت:*

۱) فر را روشن کرده و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه گرم کنید.

۲) تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب بشکنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با دور تند همزن هم بزنید تا پف کرده و رنگ آن روشن شود.

۳) آب و روغن را به مخلوط تخم‌مرغ‌ها اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه با دور متوسط همزن مخلوط کنید.

۴) پودر کیک ردولوت را به تدریج به مخلوط اضافه کرده و با دور کند همزن به مدت ۱ تا ۱.۵ دقیقه هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.

۵) سطح داخلی قالب را با کمی روغن چرب کرده و مقداری آرد در آن بپاشید. همچنین می‌توانید به جای این کار، از کاغذ روغنی در کف قالب استفاده کنید. از قالبی استفاده کنید که ارتفاع خمیر در آن بیشتر از ۵ سانتی‌متر نشود.

۶) خمیر را در قالب بریزید و آن را به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید. در ۱۵ دقیقه اول پخت، درب فر را باز نکنید.

۷) برای اطمینان از پخت کامل کیک، می‌توانید از چنگال یا خلال دندان استفاده کنید.

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پودركيك ردولولت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات مرتبط