توضیحات
قنادان و علاقهمندان به شیرینیپزی همواره نگران پف کردن محصولات خود هستند! پخت کیک بدون جوش شیرین و بیکینگ پودر ممکن است از نظر سلامت غذایی منطقی به نظر برسد، اما نتیجه آن یک شیرینی بدون پف و جذابیت خواهد بود. نمک میوه یا سدیم سیترات یکی از بهترین جایگزینها برای جوش شیرین به شمار میرود. در قرن هجدهم میلادی، زمانی که دانشمندان به بررسی خواص مختلف نمکها پرداختند، کشف این ماده در آبهای گرم موجب شد تا مردم به استفاده از آبهای معدنی روی آورند. نمک میوه شامل موادی مانند جوهر لیمو، آرد گندم، بیکربنات سدیم، نشاسته و پیروفسفات است که در درمان بسیاری از بیماریها مؤثر است. اگر از خود میپرسید «جایگزین نمک میوه چیست؟» باید بگوییم که خود این ماده یکی از بهترین گزینهها به جای بیکینگ پودر است؛ همانطور که نمک هیمالیا بهترین انتخاب به جای نمک سفید خوراکی محسوب میشود.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.